NBA-Serbia.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vesti iz sveta evropske kosarke

+50
Komsija
SrbijaDoTokija
jocamelo7
Lawson
Jumpman
dr Hofmann
Cistac
Jaz
SN10
Michael Jordan 23
Kevin Durant
Somi
dovlonja6
Corleone
extremer
Iggy9-13
Bradley
wall#2
The Dream
nellepb
Vuk91
Mrakar
CP 3
wlacky
Sky
LeBron
Mr. Striko
johnny24
Liverpool FC
TheBigTrio147
4evaStK
Durantula T-mac Rose
grozda 3
Stary Oskol
Mr.Big Shot
West
Insanity
ljebac
Nba History Fan
-the lood-
wanta23
Montenegro
Flash
pfc.tomcat
Che
Nele
Ћира
Шек
Zola
Kole
54 posters
Go down
Kole
Kole
Miami Heat

Vesti iz sveta evropske kosarke - Page 7 Empty Re: Vesti iz sveta evropske kosarke

Tue Aug 03 2010, 09:59
Svejedno nije u pravu.Samo neka zamisli ekipu bez Teodosica i Bjelice prosle godine pa ne bismo bili ni u prvih 10.Bjelicini skokovi u napadu i odbrani bili su neprocenjivi, a Teo, o njemu ne bih da pricam najbolji plej Evrope trenutno a drugog nemamo.Stefan i Popovic su ispod proseka, posebno u odbrani.Ne kazem ja da nije bilo Duleta ne bi bi bilo pola ove ekipe, na ovom nivou ali ''njegovi klinci'' su zasluzni koliko i ovi drugi.
Che
Che
San Antonio Spurs
http://www.nhl-serbia.com

Vesti iz sveta evropske kosarke - Page 7 Empty Re: Vesti iz sveta evropske kosarke

Tue Aug 03 2010, 14:42
Koleman994 wrote:Svejedno nije u pravu.Samo neka zamisli ekipu bez Teodosica i Bjelice prosle godine pa ne bismo bili ni u prvih 10.Bjelicini skokovi u napadu i odbrani bili su neprocenjivi, a Teo, o njemu ne bih da pricam najbolji plej Evrope trenutno a drugog nemamo.Stefan i Popovic su ispod proseka, posebno u odbrani.Ne kazem ja da nije bilo Duleta ne bi bi bilo pola ove ekipe, na ovom nivou ali ''njegovi klinci'' su zasluzni koliko i ovi drugi.
Pa ne mogu bas svi igraci da budu Partizanovi.. Rolling Eyes
Al recimo, koga je Zvezda dala.. kafa
Kole
Kole
Miami Heat

Tue Aug 03 2010, 15:14
Dzomba wrote:
Koleman994 wrote:Svejedno nije u pravu.Samo neka zamisli ekipu bez Teodosica i Bjelice prosle godine pa ne bismo bili ni u prvih 10.Bjelicini skokovi u napadu i odbrani bili su neprocenjivi, a Teo, o njemu ne bih da pricam najbolji plej Evrope trenutno a drugog nemamo.Stefan i Popovic su ispod proseka, posebno u odbrani.Ne kazem ja da nije bilo Duleta ne bi bi bilo pola ove ekipe, na ovom nivou ali ''njegovi klinci'' su zasluzni koliko i ovi drugi.
Pa ne mogu bas svi igraci da budu Partizanovi.. Rolling Eyes
Al recimo, koga je Zvezda dala.. kafa
E vidis dosao si do poente.To je ono sto tomcat tvrdi a ja kazem da nije tako.Zvezda nije dala nikoga, ona je najgori klub na Svetu.
Jumpman
Jumpman
Miami Heat
http://www.nba-serbia.net

Tue Aug 03 2010, 15:34
ako gledate da bjelica nije zvezdin onda su partizanovi samo tripkovic, perovic i velickovic. kafa
Kole
Kole
Miami Heat

Tue Aug 03 2010, 15:42
Seljak wrote:ako gledate da bjelica nije zvezdin onda su partizanovi samo tripkovic, perovic i velickovic. kafa
Velickovic dosao iz Zemuna a Tripkovic je igrao za juniore Zvezde.Sta sada? scratch Ne znam
Che
Che
San Antonio Spurs

Tue Aug 03 2010, 15:46
Bjelica.. Dobro..
Ali Teodosic je FMP-ova skola, kao i vecina nasih igraca..
Jumpman
Jumpman
Miami Heat

Tue Aug 03 2010, 15:50
Koleman994 wrote:
Seljak wrote:ako gledate da bjelica nije zvezdin onda su partizanovi samo tripkovic, perovic i velickovic. kafa
Velickovic dosao iz Zemuna a Tripkovic je igrao za juniore Zvezde.Sta sada? scratch Ne znam
sad jedes govna ko tomket. zna se na sta se misli kad se kaze ko potice odakle. kafa
Kole
Kole
Miami Heat

Tue Aug 03 2010, 22:24
Pitaj koga hoces gde su prvi put videli Novicu i Tripka i videces sta ce ti reci.Novica je igrao za Zemun a Tripko je igrao za Borac iz Cacka kada su ga prvi put videli.Ako idemo u krajnost da Bjelica nije Zvezdin.
Kole
Kole
Miami Heat

Tue Aug 03 2010, 22:32
Tripković potpisao

Reprezentativac Srbije između ponedeljka i utorka definitivno stavio paraf na predugovor sa Unikahom.

Odlican tim za njega.Inace ga bas gotivim.
pfc.tomcat
pfc.tomcat
Los Angeles Lakers

Wed Aug 04 2010, 01:25
Bjelica je Zvezdin igrač i tu nema priče... To što je ponikao u Partizanu nema nikakve veze.

Pa kad Honza Veseli dogodine ode u NBA niko neće pominjati tamo neki Geoplin Slovan, več če svi reči da dolazi iz Partitana i da ga je kao igrača razvio čuveni trener Vujošević.

A Kolemane Kolamanoviću... Je li to opet imaš poverljive izvore iz uprave KKCZ? Kad je Tripković igrao za Zvezdine juniore?

Dečko 7 godina bio u Partizanu kao profi + poslednja sezona u Španiji, a za otprilike mesec dana puni 24 godine... Sa 15 godina se igra u kadetima koliko se ja razumem.

I dečko nije igrao za Borac, već za Mladost iz Čačka... Da je ponikao u Borcu, završio bi u FMP-u i protraćio talenat, kao i mnogi drugi talentovani klinci, kasnije Čovićevi poluproizvodi. Rolling Eyes
Kole
Kole
Miami Heat

Fri Aug 06 2010, 12:41
Sofo potpisao dvogodisnji ugovor sa Makabijem.
Jumpman
Jumpman
Miami Heat

Mon Aug 23 2010, 14:46
Basketašima zlato na OIM!

Basket reprezentacija Srbije osvojila je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama mladih u igri “tri na tri” pobedom u finalu nad Hrvatskom rezultatom 22:9!

Basketaši su tako doneli Srbiji prvo zlato na prvim Igrama mladih, koje se održavaju u Singapuru.

U meču sa malim brojem koševa, Nemanja Bezbradica, Saša Avramović, Marko Radonjić i Stefan Popovski-Turanjanin, odličnom odbranom uspeli su da onemoguće košarkaše Hrvatske da daju više od devet poena.

Najefikasniji u timu Srbije bio je Saša Avramović sa postignutih 10 poena, dok su Nemanja Bezbradica i Marko Radonjić postigli po šest.

U ekipi Hrvatske Matej Buovac je postigao četiri, Marko Ramljak tri, a Stipe Krstanović dva poena.

Bronzanu medalju osvojila je Grčka savladavši ekipu SAD rezultatom 34:25.
Vesti iz sveta evropske kosarke - Page 7 17072699914c725f1c4688b577352310_extreme
SN10
SN10
Phoenix Suns

Mon Aug 23 2010, 14:48
to tvoji ucenici neki ? Hmm
Jumpman
Jumpman
Miami Heat

Mon Aug 23 2010, 14:51
ma da..pustio sam malo decu da se igraju kafa
XD

voleo bi kad bila negde da se pogleda neka tekma koju su odigrali..
Insanity
Insanity
Nemam omiljeni tim

Mon Aug 23 2010, 15:18
Svaka im cast, nego sam mislio da ce SAD bolje proci sa Grckom!!!
Che
Che
San Antonio Spurs

Mon Aug 23 2010, 15:25
Ma oni tamo salju neke jadnike tipa ko kad bi mi Darjana.. kafa
West
West
Denver Nuggets

Mon Aug 23 2010, 15:27
Koja su pravila takvog basketa? Jel se igra na vreme?
Che
Che
San Antonio Spurs

Mon Aug 23 2010, 15:34
Pa naravno da se igra na vreme, vidis kakvi su rezultati.. Rolling Eyes
West
West
Denver Nuggets

Mon Aug 23 2010, 15:37
Da,ali koliko vremenski?
Ћира
Ћира
Portland Trail Blazers

Mon Aug 23 2010, 15:38
Svaka im cast banana3

hrvati u finalu XD
Insanity
Insanity
Nemam omiljeni tim

Mon Aug 23 2010, 19:27
Ћира wrote:hrvati u finalu XD

Pokidali smo ih
Kole
Kole
Miami Heat

Mon Aug 23 2010, 21:15
Ovog Radonjića sam gledao u juniorima Zvezde.Dečko je turbo sebičan!!!Šutirao je na toj utakmici, protiv Budućnosti, 0-11 za 3 a retard od trenera ga nije izbacio.
Che
Che
San Antonio Spurs

Mon Aug 23 2010, 21:36
Platio da igra, ko sto se u Zvezdi (a i u vecini mladjih) i radi.. kafa

Ja ovog Bezbradicu znam preko ortaka..
Insanity
Insanity
Nemam omiljeni tim

Tue Aug 24 2010, 00:23
Dzomba wrote:Platio da igra, ko sto se u Zvezdi (a i u vecini mladjih) i radi.. kafa

Istina!!! Sad
Kole
Kole
Miami Heat

Tue Aug 24 2010, 00:24
I eto osvoji OI za mlade Vesti iz sveta evropske kosarke - Page 7 877120
Sponsored content

Back to top